onsdag 25 maj 2011

Välkommen till Rosa Rugosa studio.

Hej,
Mitt namn är Diana Andersson och jag vill invitera er till den fantastiska världen av sidenblommor.
     Låt mig berätta lite om mig själv. Ursprungligt kommer jag från Vitryssland. Jag är utbildat logistiker med alltid hållit på med hantverk.
     Jag började sticka och sy vid fem års ålder först till mina dockor.  Då jag gick på universitetet växte mitt intresse till annorlunda kläder som ingen annan hade. Då började jag sy och stycka till mig själv.
     I 2006 flyttade jag till Sverige där jag har min familj. Jag började lära mig sy professionellt för att använda mitt hantverk till både hobby och arbete. Under denna tiden hade jag lärt mig att konstruera och modellera kläder, hemtextil och kläder till djur, sticka på stickmaskin, tova för hand och på maskin. För några år sedan började jag tillverka blomaccessoarer.
Jag är tacksam för den ryska internetsidan http://www.osinka.ru/ som samlade kreativa kvinnor från hela världen till inspiration och information samt min älskande man och barnen för stöd och förståelse.
För att börja med vill jag visa min första beställning. Jag sydde klänningar till söta flickor som skulle gå på bröllop. Klänningar är dekorerade med sidenblommor.

1 kommentar:

 1. Дианочка, здравствуйте!!!
  я, конечно, ничего не поняла, что написано здесь не на русском языке!! Но, ОЧЕНЬ РАДА видеть знакомое лицо!!
  Поздравляю Вас с призовым местом на конкурсе на Осинке!!!!
  Успехов Вам больших!!!! Ещё больших побед!!! Всего самого наилучшего!!!!
  С уважением, Светлана Корнилова

  SvaraRadera